Не можем да пренебрегваме човечността на невинните палестинци, които искат

...
Не можем да пренебрегваме човечността на невинните палестинци, които искат
Коментари Харесай

Байдън настоява САЩ да отпуснат помощ за Израел и Украйна в разме...

„ Не можем да подценяваме човечността на почтените палестинци, които желаят единствено да живеят в мир и да имат някаква опция. Нападението против Израел е ехтене от близо 20-месечната война, нещастието и бруталността, нанесени на народа на Украйна. Хора, които бяха доста тежко наранени, откакто Путин стартира тоталната инвазия. Не сме не запомнили всеобщите гробове, откритите заровени тела, следите от мъчения, изнасилванията, употребявани като оръжие от руснаците, и хилядите украински деца, принудително отведени в Русия, откраднати от родителите им. Това е непоносимо. „ Хамас ” и Путин съставляват разнообразни закани, само че имат една обща линия - желаят изцяло да унищожат прилежащата народна власт ”, уточни президентът.

 

Предложението, което ще бъде показано в петък, включва средства за Украйна, Израел, Тайван, филантропична помощ и ръководство на границите.

 

Байдън разяснява още, че поддръжката на Съединените щати е от основно значение за Израел и Украйна, които са погълнати от войни. Държавният глава дефинира настоящия миг като повратна точка в историята и бе безапелационен, че решенията, които се взимат през днешния ден, ще дефинират бъдещето за десетилетия напред.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР