Не можем да позволим Путин да победи. Това ще покаже

...
Не можем да позволим Путин да победи. Това ще покаже
Коментари Харесай

Столтенберг се страхува от победата на Русия в Украйна: НАТО не може да позволи на Путин да победи

Не можем да позволим Путин да победи. Това ще покаже на властническите водачи по света, че могат да реализират задачите си посредством военна мощ и да създадат света по-опасно място за всички нас. Така че е в полза на нашата сигурност да подкрепим Украйна, това съобщи през вчерашния ден генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг на конференция на първия ден от срещата в Букурещ на външните министри на страните членки на организацията.

Генералният секретар на НАТО Столтенберг разгласи, че алиансът няма да разреши Русия и Путин да завоюват.

Ще бъде ужасна зима за Украйна, тъй че работим за увеличение на нашата поддръжка. Съюзниците от НАТО доставиха генератори и аварийни елементи, с цел да оказват помощ на Украйна да възвърне разрушената си енергийна инфраструктура. Щетите от ракетните удари по Украйна са колосални, НАТО има намерение да активизира спомагателна помощ за Украйна. Ако Русия победи, светът ще би трябвало да заплати висока цена.

Сега светът заплаща висока цена, до момента в който Съединени американски щати и НАТО влагат в продължение на войната. А Русия я стопира, и да! сигурно ще победи.

Намираме се в разгара на война и затова не можем да създадем нищо, което би могло да подкопае единството на сътрудниците от алианса в тяхната подготвеност да дават на Украйна военна, филантропична и финансова поддръжка ", акцентира генералният секретар на НАТО.

Столтенберг също прикани за доставка на спомагателни системи за противовъздушна защита на Киев, оповестява RND. Той прикани да се подсигурява, че украинците ще имат задоволително муниции и аварийни елементи за нови оръжия. Столтенберг чака страните членки на алианса да заявят желанието си за по-голям принос. Украйна също се нуждае от помощ за възобновяване на развалената инфраструктура, по-специално на електрическите и газовите мрежи, добави главата на НАТО.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР