Не можем да потвърдим думите на министъра, но и няма

...
Не можем да потвърдим думите на министъра, но и няма
Коментари Харесай

Тръмп Ще Спасява Европа От Мигрантите Със Стена В Сахара!

Не можем да потвърдим думите на министъра, само че и няма да вършим никакви по-нататъшни мнения по казаното от него, съобщи представител на външното министерство, представен от испански медии.

Сахара е дълга е към 4800 км. Пустинята заема съвсем цялата северна част на Африка, напомня Франс прес.

Стената, която Тръмп желае да издигне по мексиканската граница, с цел да спре влизането на противозаконни мигранти, е с дължина 3200 км и по някои оценки може да коства до 20 милиарда $ (17 милиарда евро), отбелязва организацията, представена от Българска телеграфна агенция.

Изявленията на Борел бяха оповестени в миг, когато в Залцбург се организира среща на върха на Европейски Съюз, отдадена на въпроса за миграцията. След няколко дни новият испански министър председател Педро Санчес ще посети Съединени американски щати, с цел да взе участие в годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

В момента Испания е главен вход за незаконните имигранти в Европа по данни на Международната организация по миграцията. От началото на годината в страната са пристигнали над 38 000 мигранти.

Но медиите цитират изявление на Борел от юли, в което споделя, че Европа не трябва да организира " политика на щрауса " по въпроса за миграцията. Говорим за 20 000 мигранти до момента през тази година в страна с 40 млн. души население. Това не е всеобща миграция.

Испанските анклави Сеута и Мелиля на африканския континент са предпазени с шестметрови стени, които обаче не обезкуражават мигранти да се пробват ги преминат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР