Не можем да посочим допълнителна информация. Цяла нощ работят полицаи

...
Не можем да посочим допълнителна информация. Цяла нощ работят полицаи
Коментари Харесай

Прокуратурата с първи коментар за убийството в Костенец!

Не можем да посочим спомагателна информация. Цяла нощ работят служители на реда по случая. Това съобщи в ефира на Нова телевизия говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова. " Потвърждаваме, че става въпрос за ликвидиране. В рамките на днешния ден прокуратурата в София ще повдигне обвиняване и ще наложи непрекъснат арест на причинителя ", добави тя.

" Не можем да кажем дали 6-годишният Юри или Лазар Влайков е килърът, чакаме още експертизи ", съобщи говорителката по отношение на убийството във Виноградец и добави, че следствието няма по какъв начин да се базира единствено на показанията, дадени от очевидци и детето.

" Към този миг не знаем, дали застрелялото се дете в Стрелча, е било подтикнато към самоубийство. Има организация за разпитване на децата, с които е контактувало детето. Бързо ще бъдат разследвани обществените контакти на момчето и посредством телефона и посредством компютъра на момчето ", сподели тя.

Арнаудова показа, че Сотир Цацаров се е самосезирал по отношение на брачна половинка на Ирина Бокова и все още се прави инспекция.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР