Не можем да отречем огнената и смела природа на Овен

...
Не можем да отречем огнената и смела природа на Овен
Коментари Харесай

Четири начина да примамите Овен в леглото

Не можем да отречем огнената и смела природа на Овен в леглото. Родените под този знак са много дейни под чаршафите. Те постоянно вършат непредвидени ходове, с цел да създадат колегата си благополучен и удовлетворен. Разбира се, всеки зодиакален знак има своите недостатъци, на които не може да устои. Овенът да вземем за пример постоянно доста се вълнува за интимната страна на връзката. Той обаче може да бъде прелъстен единствено със специфични старания и спомагателни грижи. Астрологията може да ви помогне да се ориентирате в методите да примамите Овен в леглото. Така ще го накарате да извърши всичките ви стремежи и ще го накарате да жадува за още.

Ето и четири метода по какъв начин да го извършите:

Покажете убеденост.

Тъй като е самоуверен по природа, може да бъде прелъстен от човек, който прелива от убеденост. Тези хора се усещат привлечени от някой, който разчита на себе си и не се нуждае от никого, с цел да е благополучен. Независимо дали става дума за прочувствен аспект или кариера, Овните преценят всеки аспект на индивида. Едва по-късно те обръщат внимание на спалнята. Освен това обичат да приказват мръсно и да ги хвалят. Пишете им изкушаващи известия и постоянно показвайте какъв брой им се възхищавате, било то за физиката или мозъка.

Бъдете смели.

Овенът постоянно обожава провокациите. Въпреки че самите те са преследвачите, някои смели ходове и старания от им незабавно биха примамили Овен в леглото. Родените по този знак също по този начин ценят диалозите по горещи тематики с бездънен зрителен контакт. Това освен ги възбужда, само че и такива неща играят значима роля в основаването на трайна топлота в сърцето им. По време на началния съкровен стадий, не спирайте да докосвате тялото им. Прегръщайте ги със буйни целувки и задачите ще са ваши. Продължавайте да вършиме дребни жестове, които им споделят копнежното ви предпочитание да вършиме обич с тях. Може да им оставяте фини подмятания за това какво ги чака.

Дайте им опция да бъдат основатели.

Трябва да бъдете смели, както казахме, само че не забавяйте и да оставяте Овните да са преобладаващи в леглото! Те са водачи и по тази причина постоянно обичат да имат контрола под чаршафите. Всичко, което би трябвало да извършите, е да методите самоуверено към тях и да ги оставите да се развихрят. Изкушавайте ги, закачайте се с тях, само че им дайте време да създадат първия ход. След като схванат, че ги харесвате, те ще умират да бъдат с вас.

Никога не ограничавайте Овен.

Представителите на тази зодия ръководят интимното си предпочитание и желаят цялостната си независимост да вършат нещата по собствен личен метод. Независимо дали става въпрос за  това, което харесва Овен в или за ежедневния живот, той би трябвало да диктува разпоредбите. Тези хора харесват такива, които имат собствен личен живот, а не някой, който постоянно е техният асистент. Така че, в случай че желаете да примамите Овен, в никакъв случай не го ограничавайте и не се опитвайте да го задушавате. Те не харесват някой, който моли за вниманието им.

Овните са свързани със пристрастеност и възторг! Просто играйте на несъмнено и продължавайте да предприемате смелите придвижвания, с цел да се приближите до тях. Да станеш малко тайнствен е най-важният ключ към възбуждането на Овен под завивките.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР