Не можем да отречем, че Тим Кук има страст към

...
Не можем да отречем, че Тим Кук има страст към
Коментари Харесай

Защо всички се подиграват на Тим Кук

Не можем да отречем, че Тим Кук има пристрастеност към технологиите. Няма по какъв начин да е иначе в случай, че от 2011 година е изпълнителен шеф на Apple.
 Тим Кук, Apple и какъв брой милиона е получил за 2021 година
Милионите, които Тим Кук получи за 2021 година

Сумата не е по никакъв начин дребна

Кук е в действителност сполучлив в сферата си, само че от време на време се случва хората да му се подиграват. Не с неприятни усеща, несъмнено, просто за развлечение. А и самият той дава мотиви.

Като да вземем за пример през миналия уикенд, когато се проведе Гран При на Съединени американски щати. Макс Верстапен си потегли с успеха, а по трибуните имаше рекорден брой фенове - над 400 000. Сред тях имаше и огромен брой известни персони като Брад Пит, Серина Уилямс и Ед Шийрън.

Tim Cook waving that flag as if he's having to touch a Windows PC
— Tom Warren
Тим Кук също присъстваше, като той даже имаше опцията да развее раирания флаг, който е знак за завършек на надпреварата. Кук, несъмнено, извърши своето обвързване, само че методът, по който го направи, накара много хора в обществените мрежи да му се подиграват, пише Man of Many.

Причината бе привидната липса на възторг, с която изпълнителният шеф на Apple развяваше флага. Том Уорън от The Verge да вземем за пример се майтапи в Twitter, че Кук развява флага по този начин като че ли са го предиздвикали да допре компютър с Windows.

Someone tell Tim Cook he's waving the chequered flag, not surrendering in a war.

Други пък се майтапят, че с тези си придвижвания Тим Кук сигурно няма да означи някаква физическа интензивност на своя Apple Watch. Или пък, че е трябвало да му кажат, че развява флага за завършек на надпреварата, а не подобен за предаване по време на война.
 Люис Хамилтън, Dawn Apollo Films и основаването на продуцентската компания
Новото начинание на Люис Хамилтън

Това ли ще е бъдещето на водача

Други хора пък се припознаха в ентусиазма на Кук, само че го съпоставиха с техния в понеделник заран. А някои даже иронично го приканват да се успокои. Тед Кравиц от Sky Sports даже дефинира развяването на флага от Тим Кук като може би най-лошото в историята на F1.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР