Не можем да отречем, че новите модели iPhone 12 са

...
Не можем да отречем, че новите модели iPhone 12 са
Коментари Харесай

Защо батерията на iPhone 12 ни отказва от новия смартфон

Не можем да отречем, че новите модели iPhone 12 са много приятни на външен тип и оферират обилни усъвършенствания в продуктивността и камерата по отношение на миналогодишната генерация.
 Apple, iPhone 12 и кои са мощните и слабите страни на модела
Големите плюсове и минуси на новия iPhone 12

Телефонът е страховит, само че има още какво да се желае

Един от съставените елементи в смарт телефоните, на който от ден на ден обръщаме внимание обаче, е батерията, която би трябвало да може да понася и по-взискателната откъм електрическа енергия 5G съгласуваност.

От няколко години Apple упорито отхвърля да разкрива елементи за батериите в телефоните си и тази година не бе по-различна.
 Снимка 500700

Каква тъкмо е повода за този отвод - не знаем, само че с помощта на появили се в мрежата механически документи към този момент знаем, че iPhone 12 разполага с по-малка батерия от iPhone 11.

Тук не приказваме единствено за съответните iPhone 12 и 11 модели, а за цялата серия, включваща iPhone 12 mini, Pro и Pro Max.

Така с изненада научихме, че iPhone 12 и iPhone 12 Pro разполагат с акумулатори с потенциал от едвам 2815mAh, което е много необичайно, имайки поради, че андроидските флагмани с 5G са оборудвани с много по-големи кафези.
 Снимка 500484

Разбира се, по-малката батерия може би е оправдана от по-икономичния процесор, само че въпреки всичко остава въпросът за представянето й под напора на 5G мрежата.

А то явно не е положително.

Тестове на Tom " s Guide ясно регистрират, че iPhone 12 устоя към два часа по-малко, когато е обвързван към 5G, а последващи проби демонстрират, че тези два часа варират според от доставчика на 5G сигнала.

Дори да преглътнем тази уязвимост, не можем да не се зачудим какъв брой ще устоя батерията на " най-малкия, тъничък и лек " смарт телефон с 5G в света в лицето на iPhone 12 mini, чиято батерия е с едвам 2227mAh.
 Снимка 500451

Един от разновидностите за потребителите, които ще си купят iPhone 12, е да държат единствено 4G клетките си включени, в случай че не желаят да зареждат по два пъти дневно, изключително до момента в който новата мрежа е към момента неразвита на всички места.

Очакванията са обаче, че 5G сигналът ще е наличен на доста места по света през идващите две години и притежателите на iPhone 12 най-вероятно ще желаят да се възползват.
 Смартфоните, зареждането на батерията и по какъв начин да се случва по-бързо
Триковете, с които телефонът се зарежда по-бързо

Лесно и потребно

Тогава към този момент батериите в тазгодишните модели на Apple най-вероятно ще са с към 80% от истинския си потенциал и телефоните надали ще могат да устоят по през целия ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР