Не можем да направим нищо за почистването на река Марица,

...
Не можем да направим нищо за почистването на река Марица,
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Не можем да направим нищо за почистването на Марица

" Не можем да създадем нищо за почистването на река Марица ", съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на, откакто постъпи тъжба и против прекратяването на третата подред за този мандат социална поръчка за спешна сеч в коритото.

По въпросното оборване би трябвало да се произнесе първо Комисията за защита на конкуренцията, а по-късно и Върховен административен съд и в същото време няма по какъв начин да бъде оповестена нова процедура. 

Третата поръчка беше прекъсната поради неточност на общината като възложител, само че все пак Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на и заместникът му по екологията Анести Тимчев подчертаха, че през целия мандат не са могли да създадат нищо за разчистването на растителността поради политически спънки и недостатъци в Закона за публичните поръчки.

Първите два състезанието бяха остро подложени на критика от " Демократична България ", само че в последна сметка прекъснати по инструкции на организацията за публичните поръчки. Сега в община Пловдив готвят писмо до министър-председателя, в което упорстват за промени в законодателството, които при спешни обстановки да допускат непосредствено възлагане. 

" Сега за сечта по Марица и за поръчката на пирони процедурата е една и съща ", изясни зам.-кметът Анести Тимчев, предава 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР