Не можем да кажем, че новината за това, че Lamborghini

...
Не можем да кажем, че новината за това, че Lamborghini
Коментари Харесай

Lamborghini се насочва от V12 към ток

Не можем да кажем, че новината за това, че Lamborghini също минава към електрифицирано задвижване е нещо ненадейно, само че въпреки всичко почитателите на бензиновите мотори надали ще останат удовлетворени от нея.

След като преди време ви информирахме за това, че Ferrari минава на ток, то по-рано през днешния ден изпълнителният шеф на Lamborghini също разгласи тактика за електрифициране на моделната гама на „ биковете “.

Според проектите на компанията, първия сериен хибриден модел ще стартира да се продава през 2023 година, като припомняме, че това ще е второто хибридно предложение на марката след лимитирания модел Sian.

 Lamborghini се насочва от V12 към ток

В идващите години компанията възнамерява да електрифицира всички модели от гамата си, както и да предложи напълно електрически модел, който ще бъде показан след 2025 година.

Все отново има и лека наслада за почитателите на V12, защото от Lamborghini оповестиха, че ще показват още два нови автомобила с огромния бензинов елемент през 2021 година, а проектите за електрификация ще стартират едвам от 2023 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР