Не можем да кажем, че имат вина за съответната катастрофа,

...
Не можем да кажем, че имат вина за съответната катастрофа,
Коментари Харесай

Оставките на тримата министри ще бъдат приети, Борисов обяви новите

Не можем да кажем, че имат виновност за съответната злополука, само че не можем да се създадем и че нищо не се е случило, както се е случвало при други държавни управления при други мандатоносители. Затова в четвъртък ще внесем трите оставки. Радвам се, че всички сътрудници дават позитивни оценки на тримата министри, само че отговорността в тази ситуация би трябвало да се понесе. За да спра всевъзможни спекулации, ще кажа имената на претендентите, върху които имаме единогласие. Това сподели Бойко Борисов в Министерски съвет. Ето и техните имена:

Министър на превоза и известията - Александър Манолев

Министър вътрешните работи - Младен Маринов

Министър на районното - Петя Аврамова - в този момент е народен представител, някогашен зам.-кмет на Враца.

" Аз съм поел ангажимент оттук нататък първо да събираме съдружния съвет. Надявам се в този момент ръководителите на парламентарните групи да обезпечат нужното болшинство в четвъртък в Народното събрание.

Надявам се спекулациите да спрат, тъй като какво ли не чух тези дни. Най са ми забавни като споделят какво мисли Борисов, в случай, че с никой не бях споделял какво мисля, само че те знаят какво мисли Борисов. ", сподели още министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР