Не можем да искаме по-добър посланик на България, представя ни

...
Не можем да искаме по-добър посланик на България, представя ни
Коментари Харесай

Мениджърът на Мария Бакалова: Представя България в страхотна светлина

Не можем да желаеме по-добър дипломат на България, показва ни в страхотна светлина, приказва непрекъснато за българските актьори – по този начин е номинираната за „ Оскар “ Мария Бакалова съгласно нейния управител Юлиан Костов. В студиото на CoolT артистът, който има сполучлива кариера зад граница и оказва помощ на млади гении да пробият в промишлеността, описа, че Мария е била определена за „ Борат 2 “ след първичен асортимент измежду 60-70 млади български актриси, а по-късно победила и в конкуренция с конкуренция в целия свят.

Действително се изплашила, че може да става дума за трафик на хора, а не за кастинги – споделила му: „ На хора като нас това (да те изберат за холивудска продукция – б.р.) не се случва! “.

„ Никой не се е замислял – източноевропейците в западната промишленост са дребни функции, стандарти, нормално отрицателни стандарти. Сега към този момент имаме първенец като Мария, чиято платформа е голяма и можем да придвижим напред нещата – виждам, че има много диалози в промишлеността: за какво основната актриса да няма акцент? Не е нужно да е британка или американка “, разяснява Костов.

Той засегна тематиката и с острите мнения на един от учителите на Мария Бакалова – режисьора Иван Добчев: „ Тези, които го опазиха, споделиха, че „ да се слагаш на аудитория “ е сценичен диалект – склонен съм. „ Да се слагаш на мъже “ не е диалект. Гадно е, че съм очевидец на такова нещо – мария ми е като дребна сестра, аз повече се разстроих от нея сигурно. Тя работи, взе участие в най-големите награди в света, чете сюжети непрекъснато, има срещи с най-влиятелните хора (…) Това е поведени, което нашето потомство няма да търпи “.

Според него задочният конфликт сред преподавател и възпитаник е бил потребен: „ Видяхме лагерите какви са, кои са от едната страна, кои са от другата страна на остарялото обикновено и новото обикновено. Новото обикновено за мен е да сме възпитани, положителни, съчувствени, да влизаме в състояние, да се поддържаме – доста сме изстрадали, за какво да не се поддържаме и да не се радваме на триумфите на другия, без значение какво мислиш за филма… “.

Защо и „ Златна малинка “ отново ще е триумф за Мария и в кой нов сериал на „ Нетфликс “ ще можем да забележим Юлиан Колев – вижте във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР