Не може за шофьорска книжка да ти искат образователен ценз,

...
Не може за шофьорска книжка да ти искат образователен ценз,
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Не може за шофьорска книжка да се иска образование, а на изборите да гласуват неграмотни

„ Не може за шофьорска брошура да ти желаят учебен ценз, а ти, който не можеш да си напишеш името, а и не можеш да четеш, не знаеш на кой свят се намираш, да имаш същите права като гласоподавател “

Това съобщи пред „ БНР “ евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент Андрей Слабаков по отношение на идните предварителни парламентарни избори и тези за евродепутати. 

По думите му сега Европейски Съюз има предпочитание да се разпадне и самоунищожи , а солидарността сред страните става все по-илюзорна. 

Той изрази мнение, че образованието в България е на положително равнище, учителите са готови , а българските младежи могат да бъдат конкурентноспособни на своите европейски връстници. По думите му младите българи би трябвало да гласоподават за свобода на напредване и опция да работят и в други страни по взаимни европейски планове.

„ Колкото повече естествени хора гласоподават, толкоз повече се усилва шансът да се изберат свестни хора, които да пазят техните ползи в Европарламента “.

Край на априлското лято: Задават се стихии и по-ниски температури

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР