"Не може в Давос на един баир да има 10

...
"Не може в Давос на един баир да има 10
Коментари Харесай

Борисов: В Давос няма баир без 10 лифта, искаме едно лифтче

"Не може в Давос на един хълм да има 10 лифта, а у нас да се вършат митинги единствено за един. И отново митинг ще ми вършат. Казвам им: “Хора, спрете се малко “.

Ето в този момент в Давос броя, броя, броя, броя - няма хълм без 10 лифта. А ние желаеме едно лифтче – единствено едно лифтче още да има. И митинги, митинги, митинги за един въжен превоз ", разяснява Борисов по време на 12-ата среща на бизнеса с държавното управление.

Той акцентира, че е срещу спора сред Зелените и една част от държавното управление, само че за един въжен превоз им е дал гаранции.

"Една керемида повече няма да позволи да се направи. Ще следим процеса и в случай че има нещо, излизаме на митинг и ние. Ние постоянно сме били в действителност “зелени “, а не като някои зелени, които от вътрешната страна са червени – като динята “, сподели Борисов, представен от "Фокус ".

Премиерът означи и че митингите костват пари на страната, защото трябвало да се заплаща ексклузивен труд на служителите на реда с пари на данъкоплатците. Според него обществото ни харчи непотребна сила в проблеми като този с разградските лъвчета или строителството на втори въжен превоз на Банско, за които решенията са явни или регламентирани.

Премиерът уточни още, че от сутринта се занимава и с тематиката за двата заболели лъва, за които също имаше митинг.

"Казах им преди месеци като човек, който се занимава с животни, че не може брат и
сестра, които имат генетични увреждания и има някакъв късмет за тях, в случай че отидат в приемния център, да ги държим тук. Но не, желаеме си ги тях тук, а в зоопарка в София има още пет лъва, а във Варна отново се развъждат.

Харчим сила, която излиза на открито, за нещо, което е като черното и бялото. Не можем да кажем, че ще ги държим тук, тъй като децата ще им се радват. Ето имаме 6-годишния Асен – към този момент и имената им знам на всички! “, сподели още Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР