Не може само усмивки, скъпи почивки и безсмислени giveaway-и в

...
Не може само усмивки, скъпи почивки и безсмислени giveaway-и в
Коментари Харесай

BG звездите и cancel културата! Кои родни знаменитости се изложиха здраво през годината

Не може единствено усмивки, скъпи почивки и безсмислени giveaway-и в Instagram! Трябва и малко драма! А такава не липсваше през цялата година в обществените мрежи. Стигна се даже до канселиране на някои родни звезди.

Ако се чудите какво е една известна персона да бъде канселирана, ви обясняваме. Това значи да се спре поддръжката, харесването, симпатизирането към него. Или да се бойкотира откакто въпросната звезда е сгафила крепко. Ето кои си изпатиха по тази метод през 2022 година:

Виж още: Сами за Коледа! БГ топ инфлуенсърите, които няма кого да гушкат по празниците

Дани Петканов

Динамична беше годината за Лудия кореспондент и той не може да упрекна никого за това с изключение на себе си. Още през февруари пристигна новината за раздялата му с Алекс Богданска. По традиция дамата във връзката беше упрекната в какви ли не грехове за раздялата, само че истината се оказа друга - до момента в който тя се надявала на второ дете, той предложил да се разделят. Мотивите за тази разлъка по този начин и не прозвучаха разбираемо, а обвиняванията към Петканов заваляха. Нещо повече! Те не стопират. " Едно време имаше прелестно семейство и комфортен дом, в този момент имаш плочки, коса и празна къща. И това ли е триумфът и щастието за теб? Намери ли се? ", по този начин можем с три фрази да обобщим отношението към Дани напоследък.

Виктория Капитонова

Инфлуенсърката завоюва " Ергенът ", откакто дълги седмици унижаваше на екран любимката на народа Алекс Гърдева. Хората не просто я хейтиха, тя дълго време беше без профили в обществените мрежи поради всички докладвания и офанзиви. Което за инфлуенсър си е напряко пагубно. Е, добре, че с риалити звездите у нас всяко знамение е за три дни, а славата трае тъкмо 5 минути. Капитонова продължава да развива сполучливо профилите си и да популяризира какво ли не. 

Лоренцо

Когато изгря на родната поп-фолк сцена, възможностите на Лоренцо да стане същинска звезда не бяха дребни. Но младостта и времето, в което живеем, дадоха своето. Той първо се изкуши от високите скорости по републиканската пътна мрежа, а след това името му беше обвързвано с трафик на мигранти. Последното той отхвърли изрично, само че знаете по какъв начин е у нас - един път да се случи такова нещо и върви доказвай, че нямаш сестра. 

Виж още: Кич и финтифлюшки за 5 лева в коледната декорация на родните звезди

Благой Георгиев

Животът на някогашния футболист постоянно е бил изключително обичана тематика на таблоидите у нас и не е като да е без причина. Поредната разлъка и следващата женитба белязаха годината за него. Но това не беше всичко. След едно телевизионно изявление някогашната му, Златка Райкова, реши да извади кирливите ризи на " съвършения татко ". Тя съобщи, че Джизъса не търси сина си, а и не дава и лев за него. 

Антоанет Пепе

Тази година влогърката се раздели с сътрудника си Филяка. Само че тя не чака прекомерно дълго, с цел да влезе в нова връзка. Междувременно профили в Instagram, които се занимават с инфлуенсърски fail-ове видяха, че Пепе обикаля туристически дестинации с новото си гадже, само че без децата. Последните се появявали единствено когато ставало за спонсорирани изявления.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР