Не може с полумерки или псевдо мерки да ги интегрираме

...
Не може с полумерки или псевдо мерки да ги интегрираме
Коментари Харесай

Каракачанов с взривяващ коментар за безредиците в Асеновград!

Не може с полумерки или псевдо ограничения да ги интегрираме в обществото. Законът е за всички без значение българин или ром. Това съобщи в " Събуди се " министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. " Когато популацията разбере, че може да прави каквото си желае и няма последствия, придобива спомагателна храброст. Други, които работят си споделя " Добре, за едните може, за другите не? ". Те са питат за какво те да работят, а други да получават помощи, без да вършат нищо. Законът би трябвало да е за всички ", добави той.

" Има подправени вести в България. Има доста медии, които боравят единствено с измислена информация. Както беше споделил прочут агитатор на Хитлер - " Дай ми 10% истина и аз ще я направя 100% ", сподели Каракачанов.

" Ако преди 2 години, когато беше казусът в Гърмен, всичко беше докарано до дъно и всичко беше съборено, това щеше да е добър образец. Асеновград е следващата опция страната да потвърди, че си е на мястото и, че си прави работата ", съобщи министърът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР