Не може президентът Радев всеки ден да използва фразите Ще

...
Не може президентът Радев всеки ден да използва фразите Ще
Коментари Харесай

Борисов: Ако президентът искрено иска единение, съм готов на компромиси

" Не може президентът Радев всеки ден да употребява фразите „ Ще ометеме ГЕРБ, всички от ГЕРБ ще ометем ”, да атакува най-голямата партия, нейните съдружни сътрудници и в един миг споделя „ единство ” - това разяснява министър председателят Бойко Борисов във връзка апела на президента. Министър-председателят е в Ню Йорк за сесията на Организация на обединените нации.

 
По-рано през днешния ден в особено послание към нацията президентът Румен Радев прикани за единство, като уточни, че група общественици са се обърнали към него с тази самодейност. (Вижте тук цялото обръщение)
 
Министър-председателят разяснява, че с две ръце е за единство, и в случай че Радев е откровен, в негово лице ще срещне поддръжка: " Ако фактически е откровен и желае единство, аз съм подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки, диалози, срещи по тази тематика, на този разлъчен Балкан, на този разлъчен свят, на тези опасности. Повтарям, с две ръце президента ще му козирувам като трети във властта и ще работим дружно, в случай че е откровен ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР