Не може политици да наричат предприемачите на България “фашистка измет. Това

...
Не може политици да наричат предприемачите на България “фашистка измет.
Това
Коментари Харесай

Председателят на BESCO: Не може политици да наричат предприемачите на България фашистка измет


Не може политици да назовават бизнесмените на България “фашистка сган ”.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на BESCO - Българската стартъп асоциация, която сплотява над 500 компании, насочени към световния свят Добромир Иванов във връзка изявлението на от трибуната на Народното събрание. Ето какво още споделя Иванов:

Нека забележим за начало биографични обстоятелства от живота на Костадин Костадинов:

Завършил право, не е практикувал и един ден

От 23 годишен във Вътрешна македонска революционна организация, част от управлението на партията до 2013

Водещ в телевизия СКАТ

Водещ в телевизия Алфа

Държавен чиновник - шеф на Регионалния исторически музей в Добрич

Държавен чиновник - общински консултант във Варна (10 години)

Държавен чиновник - депутат

Създател на Политическа партия и от 2017 година живеещ от държавна събсидия (нашите данъци)

Аз съм оптимист за бъдещето на страната ни. Този оптимизъм идва от един единствен факт - от ден на ден запаси са в ръцете на хора, които са постигнали триумфа си без да имат нищо общо с публични поръчки, европейски дотации и планове и въобще с парите на страната. Всяка една страна, която през днешния ден се развива сполучливо е такава, тъй като в миналото във времето мощна междинна класа е оказала напън, поради който институциите са проработили. Това вършим в BESCO. Това вършат стотици бизнесмени, които малко по-малко развиват най-големите бизнеси на България - и то с почтен труд, с положително обучение, храброст и деятелност, с които се конкурират на международния пазар.

Много такива български бизнесмени бяха на площад Народното събрание на 16 юни. Бяха там, поради персоналните си убеждения и поради твърдото решение, че желаят България да е естествена, западно-ориентирана, демократична страна.

Това са едни от хората, които бяха там:

Vassil Terziev

Основател на Телерик, закупена за 262,5 милиона от Progress. От Телерик произлизат над 50 от най-успешните софтуерни компании през днешния ден, в това число първата с публична оценка от над 1 млрд $. Работодател на стотици хора.

Създател на “Телерик академията ”, квалифицирала над 10 000 индивида.

Създател на детската академия на Телерик, която работи с десетки хиляди деца.

Помогнал на стотици компании, с водещи заслуги за развиване на предприемаческата екосистема, водещ вложител и един от най-големите донори.

Участва ефективно в развиването на голям брой организации, в това число BESCO.

Hristo Boyadzhiev

CEO на Despark до 2018 година, шеф с огромен екип и офиси в Лондон и София.

Основател на Тук Там, вложили над 300 000 лева в стипендии и помогнали на над 25 000 индивида да се ориентират професионално.

Създател на кариерното събитие Кошер.

Създател на US & UK Alumni clubs, сплотяващи над 2000 човка.

Създател на “Академия за родители ”.

Velizar Velichkov

Съосновател на Grabo.bg.

Съосноватвл на 1ForFif, сътрудник на Гугъл, Фейсбук, Twitter и др, продава в над 180 страни.

Инвеститор в доста компании, част от борда на Господарите.

Един от огромните дарите в България.

Не може един държавен служител да назовава хората, които градят България “фашистка сган ”. Не може този, който използва запаси от страната да наскърбява цинично този, който ги основава. Не може някой, който живее цялостен живот на държавна заплата да наскърбява тези, които основават работните места и дават милиони за налози, осигуровки и всевъзможни форми на дарения.

Ние имаме потребност от политици, които схващат, че те са public servants и че са там, с цел да служат на обществото ни, да основават среда, която да е все по-добра точно за хора като Васко, Визо и Христо. Това няма по какъв начин да стане без взаимна работа сред действителния ярък бизнес с високата добавена стойност, който си заплаща налозите почтено и хората, които ръководят страната.

България може да бъде доста по-добро място за нас и децата ни, само че това би трябвало да го създадем дружно и е неприемливо политиците да наскърбяват точно тези, които им заплащат заплатите и от които идва светлия лъч вяра за бъдещето на страната ни ".



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР