Не може по този комунистически и долен начин управляващите да

...
Не може по този комунистически и долен начин управляващите да
Коментари Харесай

Балабанов: ИТН няма да блокира бюджета, но такава „извратена“ Конституция няма да бъде приета

„ Не може по този комунистически и низък метод ръководещите да се държат с останалите политически обединения и с българското общество. Гласът на опозицията би трябвало да се чува и той ще бъде чут още идната седмица, когато „ ИТН “ ще спре неуместните хрумвания за смяна в Конституцията “.

Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов пред публицисти в Народно събрание.

Балабанов посочи, че това ще се случи посредством естествен либерален развой в пленарната зала „ като изразим гражданската си позиция, че е неприемливо такива неуместни промени, предлагани от хора, които са некомпетентни, да засягат най-важния закон в българската страна “.

„ И откакто те принудително желаят да изнасят Народното събрание, желаят да слеят институциите, желаят да употребяват като бърсалка Конституционния съд във връзка с измененията в Конституцията. Ние няма да го допуснем и такава извратена Конституция няма да бъде призната “, безапелационен е той.

Балабанов акцентира, че Има Такъв Народ няма да блокира приемането на бюджета, написа още БГНЕС.

Той разяснява и че на коледното празненство на Движение за права и свободи са участвали „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ, както и финансовият министър Асен Василев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР