Не може ли да вземе една пръчка и да го

...
Не може ли да вземе една пръчка и да го
Коментари Харесай

Каракачанов за заснетите от Йончева мигранти: Не може ли да вземе една пръчка и да го върне обратно?

" Не може ли да вземе една пръчка и да го върне назад ", попита риторично в четвъртък военният министър Красимир Каракачанов по адрес на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева, която в понеделник излъчи филм, в който група сирийски мигранти са снимани да прескачат оградата на българо-турската граница.

" Прави им наслаждение да го снимат, аз в случай че бях, щях да го върна назад с два шамара... Само не виждам таблата с кафето и локума ", разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация пред бТВ.

По думите му Йончева не трябвало да се прави на публицист, който търси сензации, а да алармира за прескачащите границата. Всъщност тя прави точно това, до момента в който двама каналджии умерено оказват помощ на мигрантите да минат от другата страна, след което си взимат стълбата и потеглят в посока Турция.

Каракачанов въпреки всичко призна, че има проблеми с оградата, както твърди и Йончева – неефективното по цялата ѝ дължина видеонаблюдение и незадоволителния брой охраняващи. Призна и съществуването на корупционни схеми, които нямало по какъв начин да бъдат отстранени напълно.

Въпреки това военният министър отбрани успеваемостта на оградата, чиято съществена цел била да пречи на вероятно всеобщо навлизане. Той дефинира като обикновено някъде по няколко души да съумяват а прескочат, което се случвало и през берлинската стена, макара че там се стреляло " на месо ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР