Не може една група хора да си мислят, че са

...
Не може една група хора да си мислят, че са
Коментари Харесай

Ангелов: Не може в централните части на София да вилнее една тълпа и полицията да не взема мерки

Не може една група хора да си мислят, че са над закона и да затварят кръстовища, да хулят служители на реда, да наскърбяват на „ българи “ и да се държат нападателно.

Това разяснява пред  Юлиан Ангелов – основен секретар на Вътрешна македонска революционна организация, във връзка митинга на хора от „ Факултета “ поради гибелта на техен комшия – таксиметров водач. Той категорично посочи, че страната е подхванала всички дейности, с цел да се позволи този случай, има арестуван, има следствие.

Ангелов установи, че в последната година и половина има нарастване на престъпността, непрекъснато се оповестява за хванати водачи след приложимост на опиати и алкохол. По дребните обитаеми места и махалите се покачва престъпността. Това приказва за неявяване на страна, българските държавни управления в последната година и половина не направиха нищо, с цел да лимитират сходни феномени в България.

Лъжливите НПО-та, които сякаш би трябвало да пазят правата на тези хора, в действителност ги подтикват към дейности, които ги карат да се усещат над закона, безапелационен е основният секретар на Вътрешна македонска революционна организация.

Юлиан Ангелов даде образец със себе си  без да е направил нищо неприятно, единствено е носил протестни плакати. А в този момент – една навалица вилнее и полицията търпи. Това поражда въпроса България чии права пази. На човек, който показва митинга си без да пречи на никого или тези, които тормозят жителите, спирайки коли, запита той и добави, че това е тъкмо образец за двоен критерий. Явно Министерство на вътрешните работи са били инструктирани да не закачат тези наши съграждани, с цел да не ескалира спора. Не може в централните елементи на София да вилнее една навалица и полицията да не вземе ограничения. Каки виновност имат останалите жители, преминаващи от там, с случая с мъртвия таксиметров водач – никаква, съобщи Ангелов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР