“Не може държавата да прехвърли на кметовете да сключват договори

...
“Не може държавата да прехвърли на кметовете да сключват договори
Коментари Харесай

Нинова пак захапа ГЕРБ

“Не може страната да трансферира на кметовете да подписват контракти с частни охранителни компании и хората да заплащат, с цел да охраняват домовете им. Това е работа на полицията. Какво стана с обещанието за служител на реда във всяко село? От служител на реда във всяко село се стигна до частен охранител във всяко село, само че в случай че народът плаща”. Това съобщи на среща с жителите на община Брегово ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите й това е следващата сфера, от която страната абдикира и е неприемливо.

“Националната сигурност и сигурността на българите в домовете им е държавна политика”, акцентира водачът на левицата.

На срещата с жители Нинова разгласи, че ПГ на Българска социалистическа партия ще поеме проучването на пробите в европейска самостоятелна лаборатория, “защото здравето ви е най-важно”. Според нея не може виновните институции да споделят пред кмета, че всичко е наред, само че на него да не му е даден документ.

“Поехме ангажимент всекидневно да настояваме управляващите да довършат дигата. Това е работа на страната, а не на кметовете”, сподели още тя. Нинова добави, че държавното управление трансферира на кметовете отговорности, не им дава пари, с цел да ги изпълнят и по-късно да ги упрекват.

“Кметът на Брегово брани ползите на общината и популацията извънредно съществено. С вас сме и ще оказваме помощ на Брегово с всичко, с което можем”, сподели още Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР