Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят.

...
Не може да задържиш бежанците, където не искат да живеят.
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Политиката без кауза винаги ще бъде на парче

Не може да задържиш бежанците, където не желаят да живеят. Тези терзания са пресилени. Важно е да влезем в Шенген, с цел да сме в ядрото на Европа, само че е значимо и стопански. България и Румъния са си изпънили изискванията, не би трябвало да бъдем дискриминирани. Да влезем по въздух и вода за мен е непълен резултат. Неприемливо е, че няма дата за сухопътното влизане. Това съобщи някогашният министър председател Сергей Станишев.

Той добави, че не се съмнява по отношение на поддръжката на Съединени американски щати към България за влизане в Шенген.

" Политиката без идея постоянно ще бъде на парче. Важно е дефинирането на точни цели. Затова има недостиг. Сглобката стимулира своето битие с външни фактори. За страдание опозицията е повече обърната към предишното. Говори се повече за носталгичното. Важното е да се приказва за бъдещето ", добави той в ефира на Българска национална телевизия.

Според Станишев социалисти ще има на европейско равнище.

" Тези избори се подценяват у нас. Там се вземат решенията, които засягат България. Трябва да има способени хора, които знаят по какъв начин се случват нещата в Европейски Съюз. Отношението към делегацията на социалистите не е доста позитивна. Боли ме, че Българска социалистическа партия не съумява да генерира сили към себе си. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР