Не може да става дума за 50% увеличение на цената

...
Не може да става дума за 50% увеличение на цената
Коментари Харесай

„Ел Би Булгарикум“ не повишавали цените с 50%, а връщали миналогодишните

„ Не може да става дума за 50% нарастване на цената на сиренето и кашкавала, а в противен случай. Сумата, която заплаща българският консуматор, може да се съпостави с цената на млечните артикули през миналата година “, това разяснява пред Българска национална телевизия изпълнителният шеф на „ Ел Би Булгарикум “.

 16 януари 2024, 13:00

С повече от 50% нарастват сиренето и кашкавалът създавани от „ Ел Би Булгарикум “

„ Този проблем е от предходната година, поради голословното понижение на цените, което нанесе големи вреди на сдружението “, безапелационен е Лилов.

 15 март 2023, 09:15

Държавна компания разгласи нови по-ниски цени на сирене и кашкавал

„ Към месец септември можем да кажем, че са насъбрани загуби, които са в размер на към 3 милиона лв.. Това са загуби за сдружението, тъй като в случай че са понижени приходи това значи, че приходите са по-големи от разноските, а при нас обстановката е друга - разноските са по-големи от приходите “, съобщи шефът на „ Ел Би Булгарикум “.

Ивайло Лилов увери, че сдружението не е основано, с цел да образува облага.

„ То действа, с цел да бъде пример за качество на пазара “, безапелационен е той.

Изпълнителният шеф на „ Ел Би Булгарикум “ акцентира, че има потребност от вложения, изключително във връзка с възобновяване на техническата база.

„ Целта ни е да продължим да поддържаме това високо качество и да подобряваме индустриалната си активност “, добави той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР