Не може да сложиш такъв съдия на мач от 1/4-финалите

...
Не може да сложиш такъв съдия на мач от 1/4-финалите
Коментари Харесай

Меси към Ван Гал: Какво гледаш, глупак?

" Не може да сложиш подобен арбитър на мач от 1/4-финалите на Световното състезание ", сподели още Меси.

Аржентина постигна сложна, само че сладка победа след осъществяване на дузпи над Нидерландия и се класира за 1/2-финала на Световното състезание. Мачът бе изпълнен напрегнато и постоянно на терена прехвърчаха искри и сред играчите на двата тима. Това продължи и след края на срещата, като звездата на " гаучосите "  Лионел Меси отправи обидни думи към преминаващ наоколо човек. Първоначално се твърдеше, че това е Луис ван Гаал, само че след това се оказа, че става дума за Вут Вегхорст, предава Спортал. 

" Какво гледаш, простак? Какво гледаш? Отивай си нататък ", сподели Меси преди да стартира изявлението си след мача.

Изглежда аржентинецът въпреки всичко е сърдит и на 71-годишния ментор на " лалетата " за метода, по който неговият отбор игра в мача.

" Ван Гаал твърди, че играе футбол, само че най-после просто прати високите си хора в наказателното поле и стартира да рита топката към тях ", показа Меси.

No amigo imaginate que te hable así Messi, desinstalo de la vida
— Nickos (@zNickos)
Той се оплака и от съдията Антонио Манеу Лаос: " Не желая да приказвам за рефера, тъй като ще бъда осъден. Но, в случай че би трябвало да съм почтен, ФИФА би трябвало да обърне внимание на всичко това, сподели още аржентинецът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР