Не може да се възпитават такива изроди“, това каза русенският

...
Не може да се възпитават такива изроди“, това каза русенският
Коментари Харесай

Кметът на Русе бесен на Северин: Такива изроди трябва да бъдат смазани от закона!

„ Не може да се възпитават такива изроди “, това сподели русенският кмет Пламен Стоилов. Думите му пристигнаха по време на погребението на брутално убитата журналистка Виктория Маринова, която бе погубена от Северин Красимиров, написа Блиц.

``
реклама

„ В Русе, където няма престъпна престъпност, по-късно ликвидиране стана прочут с едно неприятно име. Затова е значима предварителната защита още от доста дребна възраст. Не може да се възпитават такива изроди. Затова ще настояваме за оптималната присъда. Тези, които си разрешават даже и да помислят за такова нещо, би трябвало да бъдат смазани от закона. Това е, което може да даде гаранция на хората “, сподели кметът. 

Той благодари на полицията, че се е справила за доста къс период и е разкрила за 4 дни това тежко и комплицирано убийства. Благодари и на хората, които са съдействали за това.

Пламен Стоилов бе измежду първите влезнали в катедралния храм „ Света Троица “, където бе поклонението пред тленните остатъци на 30-годишната Виктория.

Под звуците на камбанен звън ковчегът бе импортиран в църквата, а до него застанаха майката, бащата и бабата на Виктория, както брачният партньор и свекър й.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР