Не може да се отрече, че цените в супермаркетите са

...
Не може да се отрече, че цените в супермаркетите са
Коментари Харесай

Жена пита „как оцеляват хората“, след като видя цената на нейния хранителен магазин Aldi

Не може да се отхвърли, че цените в супермаркетите са се повишили доста през последните няколко години, само че една жена остана ужасена от това какъв брой малко тя получи за сумата, която похарчи.

След като влезе в Aldi за малко, Лиа Никол, 32, която прави наличие в своя акаунт @whodareswins_, беше шокирана от общата сума, която трябваше да заплати, потвърждавайки, че „ нещо би трябвало да се промени ". В надписа към видеото си тя написа: „ Тези разноски за живот и цените, които се повишават, са луди. Трябва да се опитам да направя някои съкращения някъде “ и изясни, че е стигнала до това осъзнаване, откакто общата й сума е била £78.

„ 78 английски лири, които преди малко похарчих в Aldi, съвсем на всички “, възмути се Леа. В горната част на видеоклипа си тя написа: „ Не мога да продължа да разходвам толкоз доста, по какъв начин оцеляваме?! "

Тя сподели, че е „ в действителност изнервена " с какъв брой пари тя похарчи за толкоз малко. „ Всичко, което имам, е вечеря, която е печена вечеря, пакетиран обяд, който ще продъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР