Не може да се отрече, че на пръв поглед няма

...
Не може да се отрече, че на пръв поглед няма
Коментари Харесай

Излъга ли Айлин от „Ергенът“ за произхода си?

Не може да се отхвърли, че на пръв взор няма нищо общо с метода, по който наподобяват ромите, защото е със светла кожа и сини очи. Наскоро тя показа фотография в обществените мрежи от детските си години, от която стана ясно, че косата й е ярко кестенява.  

 

От остарели записи на „ Гласът на България “ обаче излиза наяве, че татко й е с много мургав загар, отбелязва bTV. Медията изрови и показа клип с присъединяване на Ресми Бобев в кастингите на мрачно в „ Гласът “ през 2014 година, който споделя, че е вманиачен почитател на рока и излиза на сцената с парче на AC/DC, само че никой от треньорите не го взема в тима си.

 

Бащата на Айлин е преподавател по физическо в Пирдоп, а след работа води карате тренировки. От думите му излиза наяве, че е израсъл в с. Розино, където доминира турско и ромско население. Айлин не е толкоз мургава като Ресми, защото е взела светлата кожа на майка си. Именно с произхода й, са свързани най-често задаваните към Айлин въпроси след старта на предаването. Тя обаче не обелва и дума за ромски корени.

 

Твърди, че татко й е българин от турски генезис, а майка й е чиста българка. Категорична е, че щом е родена в България, е българка. Отказва обаче да разяснява религията, която изповядва. Добавя, че не е религиозна, само че има вяра, че има мощ над нас и счита, че името й е едно и също за всички хора.

 

Макар мнозина да дефинираха другарството й с Валерия Георгиева като лицемерно, Айлин отбелязва, че и до през днешния ден поддържа благотворителните начинания на колежката си в интерес на бездомните кучета. Продължава да поддържа връзка и с основния воин в тазгодишния формат – Евгени Генчев. Двамата са театралничили един до различен с публично облекло в концертна зала. Така и не излиза наяве дали са били дружно на някакво културно събитие или Айлин е посетила концерт на Евгени.

 

Твърди, че бързо си падат по пианиста и добавя, че е толкоз обаятелен, че коленцата омекват незабавно. В умозаключение добавя, че в случай че човек се харесва и обича, няма кой да го бутне.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР