Не може да се отрече, че Мара Отварачката и мъжът

...
Не може да се отрече, че Мара Отварачката и мъжът
Коментари Харесай

Мара и Миро кътат в гаража коли за 1 млн.

Не може да се отхвърли, че Мара Отварачката и мъжът й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, живеят много нашироко.

 

Прави усещане, че от известно време насам Мара шпори из София единствено със скутер, който сигурно й подхожда. В същото време обаче двамата със брачна половинка й кътат в гаража си автопарк за над 1 млн. Там са паркирани червен джип „ Ламборгини Урус ” за към 250 000 евро, „ Порше Тайкан ” на ток, което коства към 300 000 лв. и е най-скъпата електрическа кола в света, както и спортно „ Порше Турбо S ” за „ скромните ” 200 бона.

 

Към днешна дата в международен мащаб няма по-луксозен електромобил от „ Порше Тайкан ”. И въпреки колите им да не са чисто нови, те са на малко километри. Всеизвестен факт е, че Миро вкарва возила за обмен като част от тях записва и кара за към година, след което ги пласира.

 

В същото време пък Мария не пропуща да снима всички возила, представяйки ги за свои дарове, въпреки да става въпрос за оборотни коли, които Миро й дава да кара за известно време. И въпреки всичко в гаража на фамилията има три автомобила, които употребяват съгласно настроението си. Скутерът обаче е непокътнат за Мария, поради обстоятелството, че Миро е с тегло, надхвърлящо 120 кг. и мъчно би се придвижвал с такава екстра.

 

Припомняме, че след заформилия се скандал към побоя над певицата, двойката се изнесоха чартърен. След побоя Дзвера бе задържан, само че Мара му елементарни и се върна още веднъж при него. Причината е повече от тривиална – пари. Двамата обаче взеха решение да не пречат на съседите с виковете си и се изнесоха в къща в „ Бояна “.

 

Всички возила на двойката са с регистрационен номер Сухопътни войски 2М2М, който е тяхна запазена марка от началото на формалната им връзка. 15 бона костват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е алегорична и е обвързвана с имената им – Мария и Миро.

 

Тарикатът даде на звездата на фолка 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „ Мерцедес ”, по-късно „ Бентли ”, след това „ Ферари ”, а последната „ Ламборгини Урус ”, което е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да доближи оптималната скорост от 305 км/ч. Сред многочислените екстри на джипа са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „ Alcantara ”, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолационни стъкла, озвучаване от влиятелната компания „ Bang & Olufsen ”, седалки с затопляне, надуване, обдухване и разтривки, смарт телефон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за попречване на произшествия, за самопаркиране, за промяна на пътната лента, за различаване на пътни знаци и за дълги светлини.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мара Отварачката Мария певица Мирослав Соколов Миро Дзвера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР