Не може да се отрече, че Илон Мъск е супер

...
Не може да се отрече, че Илон Мъск е супер
Коментари Харесай

Китайски световен рекорд: продадоха 6000 автомобила за 137 секунди

Не може да се отхвърли, че Илон Мъск е супер управител и търговец, откакто убеди над половин милион индивида да му дадат по $1000 капаро за модел, чиито продажби още не могат да влязат в график. Но с китайското знамение към момента никой не може да се пребори. Поредното удостоверение за това пристигна на 17 ноември, когато в Китай стартираха продажбите на първия модел на марката Lynk&Co, наименуван 01. Само за 2 минути и 17 секунди бяха продадени 6000 автомобила, с което той се трансформира в най-бързо продаваният автомобил в света. Предварителните проекти на компанията са били, че тази квота ще се осъществя за 3 дни. Моделът към този момент се продава в 150 шоумура в страната.

Lynk&Co сподели модела си преди съвсем 1 година, а не щеш ли моделът към този момент влезе в историята на автомобилната индустрия. И в случай че си мислите, че не е допустимо толкоз хора да се струпат в дилърствата и да се осъществят тези продажби, то още преди 12 месеца китайците обявиха, че залагат най-вече на онлайн търговията, което явно работи, освен това доста добре.

За разлика от множеството други производители, които продават колите си с голям брой равнища на съоръжение и спомагателни екстри към тях, Lynk&Co оферират 01 с авансово конфигурирани пакети, с цел да се опрости онлайн конфигурирането. Необходимо е просто да избереш пакета и да натиснеш бутона за изпращане, при което поръчката е получена.

Автомобилите за китайския пазар се задвижват от бензинови мотори Volvo, само че когато моделът стартира да се продава в останалата част на света, той ще се предлага с електрифицирано задвижване.

Марката е благосъстоятелност на Geely, която налива милиардите си за Ренесанса, през който минава Volvo. Новият модел 01 е основан на същата платформа, която употребява Volvo XC40.

Цените на Lynk&Co 01 стартират от $24 220 и стигат до $31 000 на китайския пазар. Цените ще се по-високи за Европа, защото тук би трябвало да се дава отговор на много стандарти, а това изисква спомагателни капиталовложения.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Бюджетният Fiat Cronos идва като заместител на Linea

Японската компания Sumitomo купи автомобилния бизнес на „ Мото-Пфое”

Разбулиха новия Mercedes-Benz CLS преди дебюта му в Лос Анджелис

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР