Не може да се каже, че , са действали синхронизирано,

...
Не може да се каже, че , са действали синхронизирано,
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Служителите на МВР, действали със Семерджиев не са знаели какво ще се случи

Не може да се каже, че, са работили синхронизирано, централизирано, с някакво взаимоотношение. Семерджиев целеустремено е изграждал връзки, които са го подпомагали в един или различен миг . Може би те не са си давали сметка за дребните нарушавания, които са основали дребните предпоставки за актуалната обстановка.

Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че от последните събития към случая " Семерджиев " се основало усещане надали не за едно леке за всички чиновници на Министерство на вътрешните работи
 Иван Демерджиев сигурен, че ще стигнат и до шефовете по случая
Иван Демерджиев сигурен, че ще стигнат и до шефовете по случая " Семерджиев "

Случаят " Семерджиев " не е казус, а добър мотив

Системата има проблеми, които не са от през днешния ден. От близкото минало и от доста време са. Те са свързани с корупция и нелоялно държание на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Има доста чиновници, които макар компликациите, които изпитват, остават лоялни към системата , сподели Йовчев.

Различни са механизмите, по които се получава по този начин да се подценен законовите отговорности, като нормално е на някаква полза , която самите полицейски чиновници получават, добави той.

На приблизително и на високо равнище методът към чиновниците е друг. Там въздействието и въздействието е в посока да са склонни да подценен отговорностите си на основата на политическо влияние , изясни Йовчев. 
 Семерджиев карал с 166 км/ч при съдбовния случай на бул. Черни връх
Семерджиев карал с 166 км/ч при съдбовния случай на бул. Черни връх

В Софийска градска прокуратура е формирано дело против служителите на реда, разпъвали чадър над Семерджиев

Според него посредством верният асортимент на фрагменти в Министерство на вътрешните работи може да се ограничи полицейският чадър . Тези, които са построили връзки със Семерджиев, би трябвало да понесат отговорност, настоя някогашният вътрешен министър.

Йовчев няма информация какво е било наличието на военния прокурор на София Адалберт Живков Кръстев на мястото на случая на злополуката.
 От 2014 висши служители на реда осигурявали чадър на Семерджиев
От 2014 висши служители на реда осигурявали чадър на Семерджиев

Някои от случаите са с изтекла давнност

Ако са позволени неточности, те се дължат на недобра подготовка и недобре тъкмо написани и ясни процедури, в сравнение с някакъв целеустремен чадър , изясни някогашният вътрешен министър.

Трябва да бъде построена още система за всяко едно деяние на полицейските чиновници посредством знаци за деяние в самите знаци , настоя още Йовчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР