„Не може да работим единствено с имунизирани поради ниския брой

...
„Не може да работим единствено с имунизирани поради ниския брой
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Невъзможно е бизнесът да работи само с имунизирани

„ Не може да работим само с ваксинирани заради ниския брой вакксинации. Ако ще се вкарват такива ограничения, би трябвало да са за всички в търговията. Ако стане по този начин, би трябвало да може да се позволяват и клиенти с негативен Коронавирус тест”. Това съобщи Ричард Алибегов, ръководител на БАЗ.

Дадохме си период да се срещнат новите министри с нашите писма. Няма направени ограничения за бизнеса, макар всички изявления в студиа. Оказва, че единствено държавни сдружения могат да се възползват от мярката 60/40 сподели още Алибегов. Той изясни, че разноските са в пъти по огромни от 2019 година, поради повишението на горивото и тока: „ Ние направихме план-сметка кои предприятия са взели пари по 60/40 и това са: Рудник-Трояново-север, Български пощи, Арсеналски “.

„ Единственото, което предложихме е да не се затварят бизнеси поради вирус, за който към този момент имаме ваксина “, сподели той.„ Няма по какъв начин човек, който е изтъкнат антиваксър, да убеди хората да се имунизират. Той основава разграничителни линии в обществото. Казва, че учениците ще вървят на учебно заведение, само че заведенията няма да работят? А кой желае учениците да не вървят на учебно заведение? Никой “, безапелационен беше Алибегов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР