Не може да поемаме повече този риск, обществената телевизия да

...
Не може да поемаме повече този риск, обществената телевизия да
Коментари Харесай

Мартин Димитров: БНТ не е на страната на обществото

Не може да поемаме повече този риск, публичната телевизия да не е на страната на обществото. И да не е изрично на страната на цивилизацията

Бяхме доста хора. И знам, че бяхме доста хора, тъй като през днешния ден виждам, че на шествието са били доста мои познати и другари, които даже не съм видял. А не съм ги видял, тъй като бяхме доста хора. Ако бяхме малко, щях да видя доста мои другари и познати.

В същото време Българска национална телевизия. Българска национална телевизия продължава да употребява познатите похвати. Да дава репортаж през цялото време, когато хората се събират. И по този начин да наподобява, че няма чак толкоз доста хора. Така "БНТ " отрази шествието субективно. А в късните вести даже не го отрази.

Вижте, ние може и да не сме в действителна, само че сме в откровена хибридна война. Именно съветската агитация - целенасочена, продължителна и систематична през последните години - е измежду главните аргументи за обществения ни разлом, за поляризацията и за публичния ни разпад.

Ние очевидно сме много, много пробити. И "БНТ " е едно от местата, където очевидно доста тече.

Не може да поемаме повече този риск, публичната телевизия да не е на страната на обществото. И да не е изрично на страната на цивилизацията.

Разкарайте го в този момент. Разкарайте Кошлуков в този момент. Не знам по какъв начин, само че го разкарайте. Не чакайте да му свършва мандата. Защото е рисково да остава.

Мартин Димитров

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР