Не може да ни се качват на главата чуждоземци с

...
Не може да ни се качват на главата чуждоземци с
Коментари Харесай

Протестиращи: Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини

" Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с. Този митинг е срещу имунизациите, а не " за " и " срещу " партиите ", се чу от звуковата уредба по време на митинга пред Министерски съвет довечера, съобщи БГНЕС.

Граждани се събраха в центъра, с цел да изразят несъгласието си с влезлите в действие противоепидемични ограничения, които вкарват " зелен документ " за имунизация, преболедуване или тест за ковид при посещаване на публични места и събития на закрито. Движението в така наречен " триъгълник на властта " бе спряно.
 Протестиращи против новите ограничения блокираха Орлов мост Протестиращи против новите ограничения блокираха Орлов мост
Протестиращи против противоепидемичните ограничения, които влизат в действие от на следващия ден, са са блокирали кръстовището на столичния Орлов мост. Недово...

По-рано през днешния ден здравните управляващи оповестиха няколко дни пролонгация по отношение на влязлото в действие условие. " До неделя - 24 октомври, в това число, няма да бъдат налагани санкции, а единствено ще бъдат издавани наставления. Там, където към този момент има наложени санкции, те ще бъдат анулирани ",.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР