„Не може да не се е водила стенограма по време

...
„Не може да не се е водила стенограма по време
Коментари Харесай

Цветанов обясни какво целят БСП и Румен Радев

„ Не може да не се е водила стенограма по време на срещата сред президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и патриарх Кирил. Винаги на срещи от такова равнище се прави стенограма. Дори на срещи на работно равнище има стенограф и се прави запис “, съобщи в коридорите на Народното събрание зам. - ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

„ Нека да се извади стенограмата, с цел да спрат всевъзможни спекулации. Омръзна ни да ангажираме обществото с тематики, които от дълго време са минали. Две седмици след 3 март ние приказваме дали е защитил президентът националните ползи “, сподели Цветанов.
„ За толкоз време на „ Дондуков 2 “ ние в никакъв случай не чухме позицията му за Крим, за СЕТА. Днес за него е по-важно да отиде пред военните. По – значимо е президентът да бъде обединител на нацията “, съобщи Цветан Цветанов.

Относно това дали се тормози от разликите в Обединените сътрудници по тематиката Русия, а от през вчерашния ден и за Крим, Цветанов подсети, че има съдружно съглашение сред Оперативна програма и ГЕРБ. И всяка една политическа мощ може да изрази мнение по тематики, които не са залегнали в съглашението, изясни той. По думите му, макар че в обществото наподобява, че има разминавания, болшинството е извънредно устойчиво.

Цветанов разяснява и създалият се скандал за продажбата на активите на ЧЕЗ на Гинка Втрбакова. „ Българска социалистическа партия непрекъснато основава единствено скандал след скандал. Те толкоз време не могат да преглътнат загубата на парламентарните избори. Не желаеме да участваме в непрекъснатите спекулативни изказвания на Българска социалистическа партия “, заключи Цветанов. „ В момента, както Българска социалистическа партия, по този начин и президентът изпадат в интернационална изолираност “, добави той. Според него координираните дейности сред Българска социалистическа партия и Румен Радев целят само предварителни парламентарни избори. „ Радев приказва повече като политически водач, а не като президент. Илияна Йотова обаче превъзхожда с съсловия държанието му, тъй като тя има опит и я приветствам за това “, приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР