Не може да има управление с партия, която е зависима

...
Не може да има управление с партия, която е зависима
Коментари Харесай

Кирил Петков: ПП няма да отстъпи от приоритетите си

Не може да има ръководство с партия, която е подвластна от задкулисието. Ако нямаме 121 депутата болшинство, ние няма по какъв начин да продължим смяната, която желаеме. Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната " Кирил Петков в предаването „ 120 минути " по бТВ.

„ С ГЕРБ няма да създадем коалиция, до момента в който господин Борисов е водач и в управлението са хора, които освен че не биха били подготвени да създадат смяна в правосъдната система, те са подвластни от съществуващата правосъдна система. Тези хора в действителност се опасяват. Искам да кажа всеки, който управлява ГЕРБ и го е боязън от работеща правосъдна система - не може да бъде наш сътрудник за правене на измененията, които са нужни ", съобщи съпредседателят на Политическа партия.

Докато „ Лукойл " няма подготвеност на 100% да преработва нефт друг от съветски, дерогацията би трябвало да остане, счита Петков.

Трябва да се работи за реализиране на диверсификация и за горивото на АЕЦ „ Козлодуй ". „ След две години този проблем ще бъде очеваден. Нямаме право да рискуваме ", съобщи той.

Политическа партия няма да отстъпи от целите си, като един от най-важните е битката с корупцията. „ Реално и Българска социалистическа партия, и ние, и „ Демократична България " се съгласихме, че законът за КПКОНПИ би трябвало да бъде изменен ", съобщи още Петков.

Социалният пакет е бил различен от главните цели на съдружните сътрудници и това би трябвало да остане по този начин и в идващия кабинет, счита Петков.

Данъците не би трябвало да бъдат променяни, до момента в който не спрат течовете на милиарди левове държавни средства през общински и държавни структури, безапелационен бе Кирил Петков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР