„Не може да има справедливост без мир“, каза Зеленски, добавяйки,

...
„Не може да има справедливост без мир“, каза Зеленски, добавяйки,
Коментари Харесай

Зеленски: Новите санкции срещу Русия трябва да са „наистина болезнени”

„ Не може да има правдивост без мир “, сподели Зеленски, добавяйки, че съветските военни и командирите ще бъдат приети за отговорни за военни закононарушения. „ Всяко фамилно име, всеки домакински адрес, всяка банкова сметка - ще намерим всичко.”

Зеленски съобщи, че съдружниците наподобява са почнали по-добре да схващат потребността на страната му от тежко въоръжение.

Зеленски добави, че ситуацията в Южна и Източна Украйна остава доста тежко. Руските военни елементи управляват 80 % от Луганска област в Източна Украйна, заяви в Телеграм регионалният шеф Серхий Хайдай, представен от ДПА. В началото на войната на 24 февруари сепаратистите от самопровъзгласилата се Луганска национална република (ЛНР) направляваха към 30 % от региона.

Украйна е подготвена да организира „ специфичен кръг преговори” с Русия в обсадения град Мариупол, без никакви предварителни условия. Това заяви договарящият Михайло Подоляк. По думите му Украйна няма искания за броя на участниците в възможните диалози. Желанието ѝ е да бъдат избавени бойците от батальона „ Азов”, военните, жителите, живите и ранените, които се намират там.

Междувременно Русия пусна видео, в което демонтрира проби на нова междуконтинентална балистична ракета „ Сармат”.

Президентът Путин съобщи, че оръжието няма аналог и ще накара тези, които се пробват да заплашват страната, да се замислят. От Пентагона разясниха, че това е обикновен тест и не съставлява никаква опасност за Съединени американски щати или техните съдружници.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР