Не може да има предсрочни избори, докато има война в

...
Не може да има предсрочни избори, докато има война в
Коментари Харесай

Михаил Константинов каза какво ще се случи след 1 година с Борисов и ГЕРБ

Не може да има предварителни избори, до момента в който има война в Украйна. Никой в Европа не желае избори без да е реализиран мир. Това обосновано съмнение направи математикът проф. Михаил Константинов пред Блиц.

Той е безапелационен, че насъбраната ненавист към ГЕРБ в последната една година, още не е изветряла. За да може партията на Бойко Борисов да не е отговорна за всичко в страната, би трябвало да мине най-малко година. След като мине през ролята на съпротива тя ще стане естествена политическа мощ, която няма да натрупа негативи.

Одобрението от 25 – 30% на ГЕРБ се свързва с Бойко Борисов. Самият той е наясно, че доста желаят да го сменят и дворът да остане без овчарско куче, само че се удължи политическият му интервал откакто бе определен още веднъж за водач на ГЕРБ и то единомислещо.

Въпреки че от " Продължаваме промяната " скочиха против него. Според професор Константинов те са във властта, тъй като им се случи нещо, което не са очаквали. Той продължи разбора си, че те даже не са политическа партия, а това е комплицирана процедура по българското законодателство да учредиш такава. Не може да се разчита единствено на утвърждение.

" Те пристигнаха на власт с анти ГЕРБ риториката и да вземат запас и евросредства, тъй като партиите изспостеляха от ръководството на Бойко Борисов. Ако вкараме предходните в пандиза за обири, ще влязат и днешните. В последните 30 години се опазихме от този реваншизъм " - коментира ги нещата някогашният началник на " Информационно обслужване ".

Бойко Борисов сподели, че може да поддържа " Продължаваме промяната ", когато става въпрос за евроатлантическата ориентировка на страната, и го направи с декларация в Народното събрание. Нещо което мъчно се реализира с съдружния сътрудник от Българска социалистическа партия, които не поддържат глобите против Русия.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

За 100 дни Кирил Петков сподели, че доверието към неговото държавно управление спада, само че не се е сринало, прецизира професор Михаил Константинов.

" Премиерът има проблем с изрече на български език – 500 думи има в речника си, само че животът е по комплициран. Не е миг да се вършат избори, колкото и на мен да ми се желае тия (Продължаваме промяната) да си вървят, само че би трябвало да свърши войната в Украйна " - демонстрира разбора на професора пред БЛИЦ TV.

Страната е парцелирана на четири групи министерства, тъй като има толкоз партии във властта – разделили са си министерствата и колят и бесят вътре в тях. Kато във средновековен строй ръководят. Но прогнозата на Михаил Константинов е, че това няма да продължи дълго, макар устойчивия средновековен модел в Европа, който познаваме от историята.

Kогато Кирил Петков смени шефовете на служби ще си проличи същността на спора му с президента Румен Радев. Сега си има типично счепкване сред двамата, проучва връзките им професорът.

Стефан Янев и готвеният от него политически план ще е проруски и ляв. Той ще изсмуче хитиновата обвивка на Българска социалистическа партия. С други думи професор Михаил Константинов загатва, че генералът ще сътвори още една левица. Само ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да бъдат наранени от бъдещия план на Стефан Янев.

" Партия Възраждане повишава утвърждението си в обществото. Техният вид е на хард левица. Докато Българска социалистическа партия са меки и възрастни към този момент като партия ".

Михаил Константинов е на позиция, че американското посолство ни е взело на ръчно ръководство. Много му наподобява на това, което стана в Латинска Америка, само че предизвестява, че не трябва да работят по този начин просташки с нас.

Въвеждането на машинното гласоподаване лиши 600 хиляди действителни гласа при два от изборите с тях. Бойко Борисов се е захванал да потвърждава какво са създали с кода и операциите на машините. Но да забележим какво ще излезе и ще има ли упрекнати за тези действия.

Професорът е безапелационен, че ЦИК и измененията в изборното законодателство би трябвало да върнат българите до урните – 40% от гласоподавателите. При машинния избор се е видяло, че възрастните хора не гласоподават, тъй като се затрудняват с тях.

Според Михаил Константинов сега Движение за права и свободи изнася открит урок по политика, все едно какъв брой ги харесваме. От Движението са съответни по всички въпроси от законодателната власт и отстояват националния интерес – те са българите в България, макар че не са напълно, заключи професорът тезата си в негов жанр.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР