Не може да има изненади при гласуването на вота на

...
Не може да има изненади при гласуването на вота на
Коментари Харесай

Борисов: Бюджетът в този му вид няма да подкрепим

Не може да има изненади при гласуването на вота на съмнение. В последните 10 години сме създали доста за превъоръжаването на армията, така че е неправилен този избор. Няма да го подкрепим. Бюджетът в този му тип също няма да подкрепим. Затова поучавам финансовия министър да си го оправи преди първото четене, с цел да не се постанова да гласуваме " срещу ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
Според него би трябвало общините да получат повече пари, само че не става дума единствено за тези с кметове на ГЕРБ.

" Склонни сме да се откажем от всичко, само че тогава дефицитът би трябвало да е още по-малък. Затова и има два метода - закостенял и промеждутъчен. Първият е с понижаване на недостига и една година застоялост, това е сериозен метод, верният. Вторият няма да удовлетвори никого, само че ще продължи живота на държавното управление. Подходихме доста толерантно. Дълговата рецесия към този момент е реалност. За три години се направиха всички вероятни нелепости. Всичко е олевяло и предлага максимума, само че има ниска събираемост и никакви вложения. Затова предложихме по-консервативен бюджет ", разяснява той. 

По думите му цялата стойност на Балкански поток се изплаща за 1 година, а той има живот 75 години. " Това е печатница за пари. Надявах се да ми се извинят злобарите и да ми кажат отлично, ти направи най-хубавото нещо за България в последните 30 години. ПП–ДБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия са новата коалиция, те внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията. Страните с такава имат най-много 60% произвеждане на съветски нефт, а ние 94. Някой има огромно богатство да падне дерогацията ", съобщи Борисов. И добави, че ПП–ДБ ще заплати " горчива " цена, в случай че направи коалиция в СОС с другите партии, а ГЕРБ няма да поддържа Борис Бонев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР