Не можах да разбера тази среща каква точно за какво

...
Не можах да разбера тази среща каква точно за какво
Коментари Харесай

На опозицията й загубили времето със срещата за националната сигурност

Не можах да схвана тази среща каква тъкмо защо беше, нищо притеснително не чух в отчетите. Шефовете на службите на споделиха нищо притеснително, само че аз съм им признателен за това, тъй като в случай че бях на тяхно място, не бих споделил нищо, тъй като тези хора са потвърдени, че изнасят данни в непознати посолства.

Това съобщи в коридорите на Партийния дом ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов. Коментарът си той направи след извършената при ръководителят на Народното събрание Росен Желязков среща по въпросите за националната сигурност, събрала министър председател, вицепремиер, министри, партийни водачи и шефове на служби.

Съветът почнал с отвращение за какво вчерашната среща при Радев не участвали партийни водачи, на което Костадинов отвърнал - " какво прави лицето Лорер тук? ", като отговорът бил, че е представител на еврейската общественост.

Критики не спести и ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов.

" Сега ми е забавно дали тези от сглобката ще тръгнат да сменят шефове на служби, както доста приказваха, изключително оня, на който дребното име му е " военачалник ". Не мога да ви кажа какво се случва вътре, само че мога да ви кажа, че нашите служби работят толкоз, колкото могат ", сподели той.

И разкри детайлности в подигравателен звук - всички присъстващи без изключение били помолени да оставят телефоните си отвън стаята, само че само министър председателят Денков останал с неговия.

" Секретарката на Пеевски Денков, който от самото начало си деяни на телефона, след това вътре влизаха някакви хора, някакво момиче носеше кафе, до момента в който се четяха секретни отчети. Така че питайте нея ", изострен бе Йорданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР