Не могат, не могат. Но ината да стоят на власт

...
Не могат, не могат. Но ината да стоят на власт
Коментари Харесай

Илиян Василев: ГЕРБ ни превръща в зомби електорат

" Не могат, не могат. Но ината да стоят на власт е углавно закононарушение, което към този момент не се мери с милиардите които крадат през корупцията, а със изгубени хиляди човешки живота, за които няма цена.
До в този момент щяхме да имаме друго държавно управление, в случай че бяха подали оставка при започване на митингите. Били виновни и за това останали?!?
Не че има лесни решения, само че най-малко може да дойдат хора, на които имаме вяра, които могат да решат задачките с КОВИД, не КОВИД и при 20 хиляди кревати свободни, и лекари, които са свръхнатоварени и лекари които не са свръхнатоварени да се откри някакво златно сечение. Включително като въоръжат с запас доболничната помощ.
 Коментар: Реалността разстрелва държавното управление и го слага на позорния дирек Коментар: Реалността разстрелва държавното управление и го слага на позорния дирек
" В целия този безпорядък отчетливо изпъкват организацията на " армии " от тролове, мобилизирани да размиват гнева на хората и да ги водят в...
Защото към този момент хората стартират да подозират предумисъл в отхвърли да се потърсят споделени и солидарни решения. Факт е, че има лекари, които сами се уплашиха, само че повече си правят работата. Управлението на страната абдикира и сме оставени на произвола на ориста ", дипломатът Илиян Василев с обява в обществените мрежи.
" Ако имахме електронно опазване на здравето, с електронните здравни карти, в случай че нямаше корупция която да изтласква на напред във времето комерсиални ползи, а не животът и спасението на хората, през днешния ден щяхме да сме в напълно друга обстановка.
И на целия този декор има хора, които гледайки по какъв начин до тях умират тяхни съседи, близки, непознати - не престават да упорстват, че по-добър вид от Борисов няма. Това към този момент е психопатология, трансформирала естествените хора в зомби електорат.
Ето за какво не ме интересува нищо друго с изключение на свалянето на това държавно управление и тази кохорта, тъй като те безусловно ще затрият нацията. За целият ми живот, в никакъв случай не сме били на такова дъно. Никога. ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР