"Не могат да боядисат това, което ние сме построили. Никога

...
"Не могат да боядисат това, което ние сме построили. Никога
Коментари Харесай

Борисов: Видяха, че не могат да ни бият и ги е страх

"Не могат да боядисат това, което ние сме построили. Никога не могат да реализират това, което ние сме създали за 10 години ". С тези думи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към симпатизанти на партията му в Монтана. Борисов беше съпроводен от Томислав Дончев и Георг Георгиев.

"Аз съм доброжелателен човек и по тази причина им споделих - направете си държавно управление, макар че имаме най-хубавия резултат. След толкоз години ръководство ни подхожда да бъдем съпротива. Те не го одобриха - напук. И нашите другари в прилежаща Гърция към този момент работят с 30 милиарда евро. А 12 милиарда чакат да бъдат взети за Северозапада. На дебелоглав не го одобриха ",

"Вчера чух за колосален напън на гласоподаватели в Смолянско. Някой доста желал да се връща на власт. А ние не искахме власт, а да управляваме поради хората. И направихме доста, в това число и за приходите. Днеска Радев споделил, че близки до мен предприемачи по закона "Магнитски "... Какви "близки до Борисов "?! ", попита той.

Борисов още веднъж се върна на тематиката с "торбите " на Пламен Узунов и за "чегъртането ".

"Накрая човек няма да изиска да се занимава с политика по тая логичност. Защото всичко се вижда - от взимането на торбите, през митници, данъчни фондове и така нататък Трябва да ни махнат по някакъв метод - ами да не се явяваме на избори ли? Нека да се успокоят тия хора ". "Те видяха, че нас не могат да ни бият. В момента хората ги е боязън. Уволняват, махат ги, единствено тъй като са от ГЕРБ. Кога е било такова нещо?! Кого ние сме махнали по тоя метод? Кого сме "чегъртали "? Цялата власт е в тях, всичко, еднолична власт - ботуши! И отново ГЕРБ е отговорен - върти, суче - Борисов отговорен. Ама ние сме съпротива. Какво ви пречим? С какво ви препятстваме? ", недоумява управлявалият от 2009-а до момента министър председател.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР