Не мога обаче да приема, че ние също сме отговорни

...
Не мога обаче да приема, че ние също сме отговорни
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От ГЕРБ - СДС ще подкрепим мандат на „Демократична България”

Не мога обаче да приема, че ние също сме виновни за проблема с „ НЕКСО ”, съобщи водачът на ГЕРБ

ГЕРБ би подкрепил мандат на „ Демократична България ”. В това бе безапелационен пред водачът на партията Бойко Борисов. Според него в нашата съдружна просвета липсва опцията да се преборим с егото си и повода за това не е в ГЕРБ. Това е най-работещият парламент, уверен е Борисов.

„ Попитах цялата група от 67 депутати от ГЕРБ-СДС ние кого бихме подкрепили. Отговорът беше единомислещ – „ Демократична България ”, акцентира Борисов.

Запитан дали би подкрепил целите на „ Демократична България, ” Борисов съобщи, че правосъдна промяна, в която е записано името Бойко Рашков, не приема за сериозна.

„ В предизборна акция се хвърлят всички запаси на партиите да упрекват други. И на четвъртия избор връзките ни толкоз са се влошили, че разговорът става все по-труден. Какво ни е отговорен президентът Румен Радев, че ние не можем да се разберем? Кой е отговорен? Ние, всички ние ”, сподели още Бойко Борисов пред водещия Константин Вълков.

Лидерът на ГЕРБ регистрира компромисите, които е направил, с цел да има държавно управление.

„ Това, че аз се отдръпнах, сложихме други претенденти за министър председатели и предложихме държавно управление, отдалечено от нас, а и поддържаме всички значими за хората закони, са компромисите ”, сподели той в предаването „ Стълбището ”.

От кого ще искаш поддръжка за третия мандат, си е работа на мандатоносителя, уточни още Борисов, визирайки „ Демократична България ”, която дефинира в мощна позиция, и добави, че ГЕРБ сложните решения към този момент са ги приели и са ги трансформирали в закони.

По отношение случая „ НЕКСО ” Борисов уточни, че става въпрос за доста пари. " Не виждам за какво би трябвало да се нападна който и да е за даренията, които са получени и оповестени в Съдебната палата, разяснява водачът на ГЕРБ. Не мога обаче да приема, че ние също сме виновни за „ НЕКСО ”. Тече интернационално следствие. Мога да уверя Христо Иванов, че по отношение на IT бранша ще създадем всичко допустимо да няма даже петънце ", безапелационен бе в умозаключение Бойко Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР