Не мога да ви кажа кои ще са министрите в

...
Не мога да ви кажа кои ще са министрите в
Коментари Харесай

Добрев с предложение към ДБ: Ако не желаят да натиснат копчето за кабинет Габриел - просто да не гласуват

Не мога да ви кажа кои ще са министрите в проектокабинета на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, мога да ви кажа кои няма да са, какъв ще е профилът на министрите - експертен, с стеснен мандат, няма да бъдат ярки политически фигури, сподели депутатът от по БТВ.

Аз няма да съм част от този кабинет. Вероятно нито един министър, който е бил министър по времето на, няма да е в този момент препоръчан в кабинета " Габриел ", с цел да създадем опит този кабинет да получи по-широка поддръжка отвън и Има Такъв Народ. Експертите в кабинета ще бъдат специалисти, излъчени от трите партии, декларирали поддръжка за кабинет " Габриел ", уточни Добрев. 

Ако няма държавно управление и Народното събрание одобри бюджет, дефицитът ще стане 10-12%. Ще станем рекордьори по недостиг в Европа, разяснява още депутатът от ГЕБР -.

Има един грациозен метод да бъде определено това държавно управление - в случай че Демократична България не желаят да натиснат копчето за кабинет на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова - просто да не гласоподават, тъй като тогава 116 депутати ще са задоволителни, с цел да бъде определен този кабинет. Ако желаят конституционна промяна би трябвало да изберат този кабинет, акцентира Добрев.

Разговорът на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, с е бил чисто длъжностен, доколкото разбирам. Виждате че симбиоза - прокуратура няма, сподели още Добрев. Не имам вяра, че ще се потвърдят слуховете, че ще се желаят имунитети, сподели той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР