Не мога да си представя, ако не се договорим по

...
Не мога да си представя, ако не се договорим по
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Поздравявам ПП за усилията, но не виждам шанс за правителство с втория мандат


„ Не мога да си показва, в случай че не се договорим по избрана стратегия, по какъв начин ще действа едно държавно управление на малцинството. Поздравявам „ Продължаваме промяната “ за напъните, само че не виждам късмет за държавно управление с втория мандат. Приемането на декларация с цели, също не е особена оригиналност, Българска социалистическа партия имаше цяла управническа стратегия, когато при предходния парламент получи третия мандат. Не съм оптимист, че с втория мандат ще има резултат “.

Това разяснява пред bTV зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин.
Според него има риск партиите да се изпокарат към втория мандат и да са затворят всички шансове за третия. Но е допустимо също по този начин и противоположното – напъните да допринесат за реализирането на третия мандат.
Вигенин съобщи още, че законопроектът за ратификацията на съглашението с Украйна е противоконституционно и са поискали несъгласие от президента.

" Не сме директно въвлечени във войната, само че ще бъдем - предоставяме помощ от оръжия на Украйна и ставаме част от спора ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

Според него малко по малко би трябвало да осигурим положително обучение за всяко дете. И в дребните общини, и в дребните обитаеми места качеството на живот в една европейска страна би трябвало да е съизмеримо с това в огромните центрове.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР