Не мога да си обясня тази разлика от 7%. Ние

...
Не мога да си обясня тази разлика от 7%. Ние
Коментари Харесай

Харалан Александров: Видяхме Борисов в най-добрата му форма

Не мога да си обясня тази разлика от 7%. Ние видяхме още веднъж Бойко Борисов в най-хубавата му форма. Той можеше да бъде прегърнат и на този декор избледня къщата в Барселона. Той в цялата си харизма се пусна да обикаля страната.

Това сподели в студиото на Канал 3 общественият антрополог Харалан Александров, който разяснява резултатите от евроизборите. " От друга страна видяхме две много нападателни дами, които съскаха. Не разбирате ли какво стана? Любовта победи. Борисов си върна контрола в страната. Борисов направи това, което е правил доста пъти. Бих изчакал малко, тъй като това е голяма разлика. Това приказва, че една огромна част от хората не са споделили какво е ситуацията. Борисов направи каквото е правил и различен път - тотално циркулиране на страната ", добави Александров.

" По-скоро Българска социалистическа партия не осъществя това, което можеше и трябваше. Българска социалистическа партия направиха 2 неточности, не поради резултатите. Първо, че тематиката за злоупотребата с власт не беше преведена към това, с какво това е обвързвано с Европа ", сподели от своя страна проф. Александър Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР