Не мога да си обясня нищо, решение на президента е,

...
Не мога да си обясня нищо, решение на президента е,
Коментари Харесай

Караянчева: Нямам проблем с комуникациите и с президента, и с премиера

Не мога да си обясня нищо, решение на президента е, тъй че не желая да разясня.

Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева във връзка решението на президента да не разпише освобождението на Младен Маринов от поста му.

„ Ще извърша своите отговорности, когато документите се комплектоват. Не мисля за изключително съвещание “, изясни тя.

По думите ѝ в случай че Румен Радев подпише документа през другата седмица, то той ще се гласоподава към сряда или четвъртък.

„ Аз нямам проблем с връзките и с президента, и с министър-председателя. Вчера се чух с президента и не останах с усещане, че го е направил съзнателно “, изясни още Караянчева.

Според ръководителя на Народно събрание няма причина да се тормози от връзките с първите мъже в страната. Тя описа, че позвънила по телефона на президента през вчерашния ден по обяд, като след диалога им останала с усещане, че ще подпише указа.

Оставките не могат да се гледа по настрана, тъй като по този начин е импортирано предлагането на Министерски съвет – тримата министри се освобождават и трима министри се назначават.

„ Очакването на българските жители е Кабинетът да работи. Нашата работа в Народното събрание е да валидираме оставките “, уточни още Караянчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР