Не мога да си обясня как е допуснато автобус, който

...
Не мога да си обясня как е допуснато автобус, който
Коментари Харесай

След трагедията в Бургас: Вътрешният министър поиска оставката на шеф в Гранична полиция, Странджа била разграден двор

Не мога да си обясня по какъв начин е позволено рейс, който е цялостен с мигранти да стигне до сърцето на Бургас

 

" Очаквам зам.-директорът на Гранична полиция Деян Моллов, който бе изместен на този пост, с цел да дава отговор директно за битката с незаконните бежанци през зелена граница да подаде оставка до края на деня ". Това съобщи в Бургас вътрешният министър Иван Демерджиев. Флагман.бг предава брифинга му пред ОД на Министерство на вътрешните работи онлайн. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„ Той пое уговорката да се оправи с тази задача, само че защото за мен това не е свършено, се надявам до края на деня той да подаде оставката си. Разпоредил съм да се предложат незабавни ограничения по какъв начин да се укрепи обстановката към границата. Заедно с министъра на защитата още от предходната седмица работим по тематиката. Ще обезпечим механически граничните служители на реда с задоволително положително съоръжение. Осигурихме и дронове, с цел да се покрие целият регион и да се прави наблюдаване от въздуха “, сподели Демерджиев.

Той посочи, че до няколко дни над 100 индивида от Министерството на защитата ще се причислят към защитата на държавната граница в Странджа.

Служебният вътрешен министър се закани, че ще работят с цялата суровост на закона и ще ревизират дали някой в Министерство на вътрешните работи е покровителствал канали за трафик на мигранти.

„ Ако наши чиновници са забъркани в тези схеми, очаквайте да понесат цялата суровост на закона. Ще бъдем безкомпромисни. От две седмици работим по това следствие, упълномощил съм на всички служби в Министерство на вътрешните работи и те работят извънредно интензивно. Лично аз не мога да си обясня при такова засищане на персонален състав на границата по какъв начин е допустимо толкоз огромни групи да минават необезпокоявано “, добави Демерджиев.

Той недоумява по какъв начин се е позволило рейс с незаконни мигранти да влезе до сърцето на Бургас „ Не мога да упреквам полицейските чиновници в Бургас. Напротив! Имах опция да се срещна с околните на тези две момчета, те са изпълнили дълга си. Имам обаче огромни искания към органите на гранична полиция и ще взема ограничения “, сподели още вътрешният министър.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР