Не мога да се притеснявам, когато не съм направил нищо.

...
Не мога да се притеснявам, когато не съм направил нищо.
Коментари Харесай

Божков: Не мога да се притеснявам, когато не съм направил нищо

" Не мога да се тормозя, когато не съм направил нищо. Този напън продължава и всеки, който е мощен, и всеки, който приказва против тях, те го тормозят ". Това разяснява пред публицисти предприемачът Васил Божков след разпита му в Националната следствена работа, представен от Българска национална телевизия.

На въпрос какво се случва с другите каузи против него, Божков сподели, че е имало едно, " което единствено Тодор Живков е упрекван по такова делои то е прекъснато - за скрит план против страната. Въоръжен опит за взимане на властта ".

Божков сподели още, че към този момент нямал държавна защита, тъй като това дело е прекратенои към този момент не е застрашен: " Но аз не го апелирах и то стои като на трупчета. Ако го бях обжалвал и съдът удостовери, го изпирахме изцяло. "

Васил Божков още веднъж сподели, че чака да сътвори едно политическо придвижване и да се опустоши тази заварка. " А делата... какво се случи, ще взема решение съда или ще ги приключи прокуратурата. Не мога да се тормозя, когато не съм направил нищо. "

Припомняме, че на 19 януари се организира акция на няколко места в столицата - спецполицаи проверявахаофиси на предприемача Васил Божков. Около тях имаше засилено полицейско наличие. По-късно отМВР потвърдиха, че на територията на столицата се правят процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности, свързани с следствието на убийството на Алексей Петров.

Васил Божков дефинира акцията като политическа принуда и съобщи, че няма нищо общо с Алексей Петров.Божков уточни, че при акцията не е конфискувано нищо, няма арестувани, нито изведени като очевидци. Според него това е била изцяло безсмислена акция.

Бизнесменът разгласи иче приготвя нов политически план. По думите му той ще бъде регистриран скоро, а дейностите против него са, с цел да бъде спрян този план и да се плашат хората, които го поддържат.

Малко по-късно беше отведен за разпит в Столичната дирекция на вътрешните работи. След близо два часа Божков излезе от полицията. Пред публицисти сподели, че не е бил разпитван за гибелта на Алексей Петров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР