Не мога да се подам на натиск, защото има ясна

...
Не мога да се подам на натиск, защото има ясна
Коментари Харесай

Каракачанов: Не мога да се подам на натиск кои изтребители да закупим. Никой не следи Нинова

Не мога да се подам на напън, тъй като има ясна рамка, която въпреки всичко е гласувана от Народното събрание. Това разгласи пред публицисти коридорите на Народното събрание министърът на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов по отношение на това дали има напън кои изтребители да избра да закупи България, съобщи кореспондент на Novinibg.

„ Цифрата от 1,5 милиарда лв. е избрана. Способностите, които би трябвало да имат самолетите, са ясно избрани в плана за капиталов разход “, изясни той.

„ Да кажеш, че американският аероплан е най-хубав е реклама. Същото го споделят и шведските сътрудници, и италианците. Всеки си популяризира стоката'', добави Каракачанов.

„ За мен е значимо най-сетне да забележим дали цените, които те ще дадат, дават отговор на това, което ние можем да изразходваме като бюджет и най-много качествата на самолетите “, разгласи Красимир Каракачанов.

„ Би ми се желало цената да е под 1,5 милиарда лв.. Ако възникне хипотезата, че би трябвало да се усили цената за самолетите, това би означавало да стартираме цялата процедура изначало “, отговори вицепремиерът на въпрос дали е допустима смяна в цената на изтребителите.

По мотив изказванието на Корнелия Нинова, че имало полицейщина по отношение на нея при визитата ѝ в Ямболско, Каракачанов съобщи, че никой не я следи.

,,Полиция имаше, и то по една патрулка от локалните РПУ. Контролираше се да не би инфектираните животни да се изнесат и оттова да плъзне болестта. Във въпросното село, в което беше Корнелия Нинова и в прилежащите села имаше патрули, с цел да не се изнася инфектираният добитък. Никой не е следил никой'', увери той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР