Не мога да разбера защо от ИТН лъжат за здравословното

...
Не мога да разбера защо от ИТН лъжат за здравословното
Коментари Харесай

Рут Колева скочи на Слави: Защо лъжеш за здравословното си състояние?

 " Не мога да схвана за какво от Има Такъв Народ лъжат за здравословното положение на водача си? Това да не би да навреди на алфа-мачисткия им имидж ли? Толкова е тъпо и по никакъв метод не е смешно “, разгневи се поп певицата Рут Колева, която постоянно употребява обществените мрежи, с цел да изрази мнението си по обществени и политически въпроси.

Тя не конкретизира, само че за всички стана ясно, че засяга множествената склероза, от която от години се приказва, че Слави страда. Все по-често през последните месеци се заприказва и за влошеното му здравословно положение, разследване на нелечимата болест. От партията обаче отхвърлят.

" Аз в това цялото нещо виждам един тежко болен човек, който вместо да живее живота си в мир и естетика, драпа със зъби и нокти да остави някакво морално завещание след себе си, за което ние ще плащаме солено генерации напред. Рецепта за робия, par excellence, подбудена от комплексите и мегаломанията на един човек “, възмущава се Рут.

Тя недоволства освен против водача на " ИТН “, само че и против самата партия, наричайки членовете й невежи лицемери с голямо его и параноична податливост към тоталитарно и тиранично държание.

Ето и целият пост на певицата в обществената мрежа:

" Ако паническата нервност и безпардонно държание на Има Такъв Народ ви се костват като някаква оригиналност или изненада желая са ви напомня, че преди тъкмо четири месеца (на 13/04) Тошко Йорданов изцепи следната имитация - " в случай че бяхме в Крумова България за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона “ във връзка неверен анонс на един млад кореспондент. *Red flags* за параноичното им държание имаше и мноооого преди този момент, само че за мен персонално нещата започнаха да наподобява ужасно, когато всичко това се трансформира в причина за тоталитаризъм и деспотство, подплатени с голямо его, незнание (отвъд *неопитност*, те демонстрираха цялостен отвод даже да " се учат в придвижване " ) и несъмнено, нюанси на деветдесетарска мутренщина, която и без друго им е в кръвта.

Освен това лъжат. Като просташки тарикати, на дребно.

Лъжат и на дебело, обаче. Примери от тези дни - БОЛ. А, и ми е пъклен смешно хора в чието близко обграждане (но, не и в партията) се намира ЦАРЯТ на плагиатството - Иво Сиромахов, да сочат с пръст който и да било.

Къде са ви " Крумовите закони " в този момент, бре лицемери?

Също по този начин не мога да схвана за какво лъжат за здравословното положение на Лидера, да вземем за пример? Това да не би да навреди на алфа-мачисткия им имидж ли? Толкова е тъпо и по никакъв метод не е смешно. Аз в това цялото нещо виждам един тежко болен човек, който вместо да живее живота си в мир и естетика, драпа със зъби и нокти да остави някакво морално завещание след себе си, за което ние ще плащаме солено генерации напред. Рецепта за робия, par excellence, подбудена от комплексите и мегаломанията на един човек. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР